Thursday, March 1, 2007

uyandim sabah ile..

gozyasim sile sile .. diyecegim .. ve de hic de yalan olmayacak :((

bu sabah esimi gonderdikten sonra, cocuklar da hazir uyuyorken iki dakka daha uyuyum dedim .. daha gozumu kapamistim ki minik bi dokunusla uyandim!! Rana hanim !! uyanmis da !! :(( tatli bi heyecanla gordugu ruyayi anlatmaya koyuldu . bu aralar pek merakliyiz ruyalara.. yine havuz ruyasi gormus, eski sitemizin havuzunda yuzuyormus :P malum kis mevsimi, heryer kar buz, cocuk havuzu birak kapi onunu bile goremeyince , yatiyor kalkiyor ruyasinda havuz goruyor :P bana da tek gozum derin uykuda, tek gozum hafif aralik basim yastiga gomulu mecburen onu dinlemek dustu . "cok guzel ranacim, simdi biraz uyuyalim mi?" ..

oki .. sarildik birbirimize, bi daa kapadim gozlerimi . ama rana kimil kimil kimildaniyor, bi hareket bi huzursuzluk.. uyumak mumkun mu .. belli yani ,o da uyumayacak, ama henuz ne yapacagina karar verememis bi 4,5 yas cocugu olarak dusunuyor kendince . dusunuyor ve kipirdaniyor bi yandan ! "istersen git oyna" dedim .. "ben boya yapicam kagit verir misin?" dedi. uffff .. vermem .. rahatimi kacirip vermem aslinda tercih imkanim olsa ama .. yok iste ..

istemeye istemeye ciktim sicacik yataktan, ayaklarimi suruyerek dolaba gittim, bi tomar kagit aldim , verdim eline, kirilmasin diye gulumsemeye gayret ederek . sonra "ben biraz daha uyuycam ranacik, izin verir misin?' dedim. o da "tamam sen uyu" dedi, yuzunde kocaman zinde bi gulumsemeyle, kosturarak gitti odasina (zaten yurumeyi ogrendiklerinden beri kosuyorlar, yurume olayi yok yani) tekrar attim kendimi caaanim yatagima, cektim yorgani , booooole bir sicak uyku sardi gozlerimi yeniden (ki zaten hic gitmemisti) .. oylece uyumus kalmisim ..

daha ruyamin ortasindaydim yani , bari bitmesine musaade etselerdi :P bir minik el mutemadiyen beni sarsaliyor ve uyandirmaya calisiyor , bi yandan da acikli seslerle bi seyler istiyordu .. ama ben artik 4 senedir bu olaya aliskin ve idmanli oldugum icin , herseye ragmen gozumu acmadim, ruyami bare bitirmeye ugrastim . hafiiifce araladigim tek gozumle ve kulagimi artik asindirmis olan biteviye bizildamadan basimdaki israrcinin omer bey oldugunu anladim .. evdeki diger 4,5 yas sakini ..

"yaaaa ne var annecim" dedim ama ben bile anlamadim o anladi mi bilmem, laf agzimda yuvarlandi oylece :P bi at, bi asker, bi kilic, sonra baska bi at baska bi asker baska bi kilic , bunlar birbiriyle savasacak, bi de gunes, bi suru de bulut resmi cizmemi istiyormus .. gorunen omer de kalkmis , rana'yla sanat calismalarina baslamisti. ve fekat ben gozumu acamiyorum ki, yani oyle tatli uykum var, "omercim kendin cizsen " .. "yaaa ben cizemiyoruuum , olmuyoooor" sesi iyiden iyiye aglamakliydi, titriyordu, handiyse koyverecek kendini.. icim parcalandi , parcalanmadi diil , ama yuzum de dustu , eksidi " canim benim kendi cizebildigin bi seyler cizsen, ben kalkinca soz cizcem bunleri sana" .. ama 5 yas sendromlari arasinda super otesi bi inat olayi var, ustune omer'in titizligi ve takintililigi da ilave olunca .. "bwaaaaaaa" diye bi ses duydum , iyice iclenmis megerse bizimki benim onun sesini duymamak icin bi o tarafa bi bu tarafa donup yastigin altina saklanip uyumaya calistigim sirada , hakketten de koyverdi kendini :(((

ooooooooooooof offf .. of ki ne off !! "tamam tamam canim aglama hemen geliyom ben simdi, bi yikayim yuzumu de" burnunu ceke ceke indi ustumden , ben de cikabildim yataktan boylelikle . yine burnunu ceke ceke gitti odasina . yikadim yuzumu ve saate baktim : esim gideli sadece ve sadece yarim saat olmus !! bogazima bi dugum takildi , gozlerim doldu ...

handiyse aglayacaktim :(

4 comments:

Anonymous said...

ehe ehe...ben de anlamiyorum hic niye cocuk sahibi olunuyor diye? daha bunlar nekine? misal, ben sabahlari ekstradan uyumak istiyorsam uyuyabiliyorum. hicbir manim olmuyor. kiskandirmis gibi olmiyim ama:))

Rana ve Omer'i cok cok opuyorum...Sizleri ozledim...

Tatli Hatiralar said...

bi kere biz seviyoz bu sekil uyandirilmayi :P

yalniz cumartesi gunu rana oyle bi laf etti ki, agzim boooooole acik kaldi : "O kalemleri vermezsen ben de seni uyutmam, uyandiririm!!" dedi !!!! Bunu aksam 5-6 sularinda soyledi . ama kastettigi sabah uyandirma olayi idi. inanabiliyo musun ?!!! Bunu cidden bi eziyet metodu olarak, bilincli bi sekilde yapiyomus yani :P cok yikildim :P

Tatli Hatiralar said...

biz de seni ozledik, bu arada :) Rana & Omer "Cagla bize hic gelmiyor artik" diyolar, kulaklarini cinlatiyoz :)

Anonymous said...

Website tramadol 20 cream - tramadol high get