Sunday, March 4, 2007

hersey bitmistir artik ....



sarkiyi dinlediniz mi? yeni cikmis piyasaya .. yani herhalde .. sanirim yeni cikmis .. ya da ben yeni duydum :P ve fekat bayildim :)

benim gibi eski turk filmlerini sevenlerdenseniz, eminim sizlerin de kalbi oralara gidip gelmistir. Belgin Doruk - Ayhan Isik , Hulya Kocyigit - Ediz Hun , sonraciiima Turkan Soray - Kadir Inanir, Fatma Girik - Izzet Gunay , ve tabii illakina Filiz Akin - Tarik Akan .... yani bunlari unutmak mumkun mu ? hos filmlerdi, bi ara TGRT her sabah saat 10'da yayinliyordu, annemle acele kahvaltimizi eder, cayimizi alir , keyifle seyrederdik :)) Benim favorim, Belgin Doruk ve Ayhan Isik ikilisiydi, kucuk hanim ve soferi serilerini pek bi severdim. Yine de Filiz Akin'i hepsinin arasinda tek gecerim, pek hos bir hanimdi yani :) Dikkat ederseniz klipte de havasi herseyi bambaska di mi :)

Bir ara o filmlerdeki hemen hemen tum conlerin isminin ortak ve "Ferit" olmasindan mutevellit ben de oglumun ismini "Ferit" koyayim diye dusundum, dusunmedim degil . hani karizmatik bir isim deyi :) Fekat megerse ingilizcede ferrit baska bi hayvanceyizin ismiymis, benim yakisikli oglusumla dalga gecerler maazallah diye baska isim dusunduk artikin :)

Pazar gunu malum dinlenme gunu, gunluk rutinimizden siyrilalim, soooyle eskilere gidelim, maziye dalalim , gonlumuz senlensin diye bu sarkiyi settirdim efenim :) hayirli pazarlar :)

4 comments:

Anonymous said...

Sumeyra ablacigim,
cok hos oldu bu klip simdi yaw. ben de senin gibi turk filmi svenlerdenim, simdi bir de yesilcam Tv cikmiski sorma tatilde gittigimde baska kanal izlettirmedim kimseye:) ama en unlu Hollywood filimlerinden bile daha duygu yuklu degilmidir bizi bir Kadir Inanir & Turkan soray filmimiz, di mi?

Tatli Hatiralar said...

tabiikine :)

"selvi boylum al yazmalim" ki bunun muzigi bile basli basina bi saheserdir, mogollar yapmisti yanilmiyosam ..

Ben bi fatma girik izzet gunay ikilisini pek sevmezdim, ama digerlerini pek bi severek izledim zamaninda :)) olsa da izlesek simdi , negzel olurdu di mi ? neyse ben de gidince turkiye'ye bi vakit takilicam gibi gorunuyor eski yesilcam'a :)

kocaman optum seker :)

nida said...

CANIM COK IYI GELDI BANA VE KIZIMA BU KLIP. EVDE BOL BOL DANS ETTIK ONU YATIRMADAN EVVEL. EVET NALAN IN KASETI YENI CIKMIS, BEYAZ SOVDA IZLEDIM BENDE GECEN GUN.. SARKILAR SUPER.. ARIM BARIM PETEGIN, O AGACIN ALTI, SEVEN NE YAPMAZ VE HERSEY BITMISTIR ARTIK FAVORI PARCALARIM.. MUHAKKA K EDINMEM LAZIM BU CD YI INSALLAH. SAGOLASIN SAYENDE KLIBINI GORDIK. ARO
COK OPUYORUM. PERSEMBEYE GORUSMEK UZERE
SEVGILERIMLE
NIDA

Tatli Hatiralar said...

:) ben bi de "seven ne yapmaz" i dinledim, o bundan da super :) cok duygulu soylemis :) ben seviyorum sanat muzigini ..

persembeye gorusuruz ins guzellik :)