Friday, March 16, 2007

1 nisani bekleyin ..

ya dayanamiycam, soyliycem !!

ama benden duymadiniz !!

soylemesem niye soylemedin oluyosunuz , soylesem pat diye eslerinize de soyluyosunuz kimden duydugunuzu :P sonra beylerden sikayet felan geliyor , olmuyor , durduk yere ben de laf isitiyorum .. haliyle sahsim adina hayirli neticelenmiyor :(

o yuzden ciddi ciddi dusundum bikac gundur soylesem mi soylemesem mi diye ...

yine de dayanamadim, belki bugunlerde evlilik yildonumu olanlariniz vardir, ne biliim parasini biriktirmis pirlanta bakinanlariniz vardir, "bu dogum gunu kesin pirlanta aldiricam artik" diyenleriniz vardir , vs vs ... iyi bi insanim napiiim , faydali olmak benim genlerimde var :D

neyse ... bu hafta JCpenney'de jewelry bolumunde %70 uzerine %30 indirim vardi ya .. belki denk gelmissinizdir . ben de carsamba malum orda idim bizatihi .. her zamanki gibi pirlanta ve bilimum mucevheratin onunde yalanirken , ve sanki alabilcekmisim gibi bikac tanesini "ay bakiim parmagimda nasil durucek" diye denerken Barb (ordaki sorumlu arkadas, her defasinda yalandigim icin o kisimda , git gel bi yerde samimi olduk kendisinnen) citlatti kulagima :

1 nisan'da altin ve tasli takilarin (pirlanta vs) %70 clearance yemis olanlarinin uzerine extradan bi de %40 indirim olucekmis !!!

evet bu onumuzdeki 1 nisan !!! ben yuzuk sevdigim icin mesela, o esnada 1800 dolarlik pirlanta yuzuk takmistim parmagima , ona bakiyodum hayran hayran, hesaplayiverdi , 324 dolara felan gelecek ..

neyse bilmiyorum , 1 nisana kadar 15 gununuz var :)

ona gore onleminizi alin ;)

benden duymadiniz ;)

15 comments:

Goksu said...

Ben de pirlanta istiyooooom! (belki burdan duyan biri bana pirlanta alir...Zuurt tesellisi naapiyim...:)

Tatli Hatiralar said...

nalan, inanir misin tam da ben simdi senin bloga girip bakmis, yeni postunu okumus, sonra da atesin sesi adli arkadasin sana yazdigi yorumu okuyup hicbisi anlamamistim . oyle kafam karisik bi sekilde kendi bloguma donunce senin mesajini gordum , cok supriz oldu, cok sevindim , kalp kalbe karsi mi nedir :)))

dev gibi , super pirlantalar alacak birileri olsun hep hayatinda insaallah :) (cok icten dua ettim .. amin :))

opuldun :)

Anonymous said...

Kizlar geceniz nasildi ???
Tum colombusa selam ve sevgiler...

Emine

Anonymous said...

Sumeyra kiz bu kadin sana 1 Nisan sakasi yapmis olmasin, hevesini kirmis gibi olmayayim ama :(

Emine

Anonymous said...

Eminecim,
Valla gece guzel gecti, dagitan dagitana seklindeydi:))) Millet aleme akti desem yeridir:)))) ben yoruldum ayaklarim agriyor, ins kisa zamanda detayli yorum yazacagim
ii geceler herkese

Anonymous said...

OOOO cook guzel...Bugun de tabii ki hicbiriniz uyanamadiniz degil mi ?
Bu mesaji microcenter dan atiyorum kizlar degisiklik olsun:)
Hepinize guzel bir pazar gunu diliyorum..

emine

Tatli Hatiralar said...

microcenter ne is eminecim ? sen de "bi gezmeye goturmuyosun bizi" dedin de esin de "iyi madem" deyip sizi microcenter'a mi getirdi :P negzel eglenmisinizdir elektrikli aletlerin arasinda :P

gece guzeldi :)) ama anlatamayiz :P sonra belki .. tadi damagimizda kaldi !! :) niye gelmediniz ki , o kadar da cagirdik sizi cincinnati ekibi !!

haliyle uzadi program , zor dagildik evlere .. (super resimler cektik, gondericem bi ara gruba :))
ama sabah kalkmasi da cok zor oldu, pazar okulu olmasaydi kalkmazdim ama .. neyse :)

anlatiriz sonra ;) akliniz kaldi di mi ? :)) ceksin caniniz ceksin, gel deyince gelmezseniz !! ;) ohh !

Tatli Hatiralar said...

Columbus Zehra, taktin mi kepini sekerim ? :))) Mezuniyetin kutlu olsun bacim :)) COLUMBUS SENINLE GURUR DUYUYOR !!! bi daa : COLUMBUS SENINLE GURUR DUYUYOR !!!resimlerini bekliyoruz :) kocaman opuldun :)

iremmm said...

bende pirlanta istiyorummm nalan gibi bagiriyim,kocam duyar mi aceppp buralardannn :))))))

keske oralarda yasiyor olsaydim bende,wala gomleginden tuttugum gibi suruklerdim kocayi oraya..zorla da olsa aldirirdim..simdi derler ki zorla hediyemi aldirilir...!
olsun banane hediyenin adi pirlantaysa HER SEKİLDE KABULUMDUR :))))))
öpüldünnnn....

Anonymous said...

Sorma Sumeyracigim,
Sabah zar zor kalkilir cocuklar apar topar hazirlanip arabaya atilir hoop sunday school..
Cocuklar orada birakildiktan sonra saga sola bakinilir ne Aygen ne Ayfer abla bulunamayinca hemen B planina gecilir...
Koca sonunda ikna edilir mall e gitmeye heh tam cocuksuz 3 saat beraberce gecirecez derkeneee koca mizin birden aklina hard drive sevdasi duser (aslinda maksat mall gezisinden ne kadar calabilirimdir de bunu caktirmamaya calisir) once bi microcentera ugrayalim yolumuzun ustu muhabbetiyle birlikte microcenterda gecirilen 1.5 saat ucup giden planlar ve arkasindan ooooylece bakakalan yaw daha karpuz kesecektik kivaminda ben...e tabii 1.5 saat de bak bak ne kadar nereye kadar canim sikildi bi gireyim bakalim bizim kizlar ne yapmis dedim gerisini zaten biliyorsun iste..
Ama arkadaslar bugun sunu cok iyi anladim zorlamayla sevilmiyormus.Herkesin ilgi alani farkliymis ve birdaha hadi beraber gidelim diye diretilmemeliymis.ben ne kadar sikildiysam eminim o da o kadar cok sikiliyor mutfak malzemelerinin arasinda ..
Kisaca boyle arkadaslar Hepinize cok selam ve sevgiler burdan..
Cincinnati ekibi olarak madden olmasa da kalben sizleydik dun aksam bunu da belirteyim hemen:)

Sevgilerle

emine

Anonymous said...

Pur-heyecan gecenin resimlerini bekliyorum. Ayriyeten detaylarla alakali bir mail de...

Serra said...

blood diamond`i izledim; pirlanta fln istemiorum.. ;)

~Serra

Tatli Hatiralar said...

nasil anlarim ama :P :) ehehehe tam tahmin ettigim gibi :)

cunku, bizde de hep ayni muhabbet Eminecim. bazen nasil oluyorsa kendiliginden ikna oluyor, "hadi hadi senin canin sikildi , gidelim madem " felan oluyor, sonra daha yarim saat gecmeden yuzu dusmeye basliyor, hoflamalar puflamalar 'oraya da mi bakacaksin?" , "ona ihtiyacin varmi" , "daha gezcek miyiz" "ben aciktim sanki" 1 saat sonrasi hepten facia .. o yuzden ben arkadaslarla gezmeyi daha cok seviyorum , ne o kasilsin ne ben di mi :)

Tatli Hatiralar said...

gondercem caglacim , gondercem :)

azzzzzz soooraa :)

PS: suna'yi ara .. seni sordu bu sabah . bikac kere aramis ulasamamis . o bizim canimiz cigerimiz, ihmal etmeyelim ;)

Tatli Hatiralar said...

etik acidan bakarsak serracim , pirlanta da istememek , evde yazlik ve kislik yedekleriyle varken yeni model cikti diye ayakkabi da almamak lazim . ama kadin nefsi iste .. uyandi mi canavara donuyor, doymak bilmiyor :P zaten dunya ekonomisi bunu uzerine donuyor . hic sanmiyorum ki kadinlar olmasaydi erkekler ne bu kadar uretir, ne bu kadar tuketirdi . ticaretin bile olacagindan supheliyim . ama Allah kadini yaratmis !

nefsimize hakim olmak lazim, haklisin , katiliyorum :)

seni de kocaman opuyorum :)