Tuesday, April 24, 2007

mor dolap :)


Columbus'un guzellerinden Julide arkadasim gizli gizli bi websitesi kurmus bi kac arkadasiyla beraber :)

fikir ilginc .. hic aklima gelmezdi, nerden de buldunuz cikardiniz bu ilginc fikri julidecim :))

kisaca anlatiim : giyiniyosunuz, kusaniyosunuz , sonra cekiyosunuz bi adet boydan fotografinizi , asiyosunuz internetteki mor gardolaba ..
sonraciima baska insanlar da geliyor bakiyor "hmm neler giymisler , way bee" oluyor :)) ayriciyetten yan bilgi olarak genel moda, modadaki in trendler , outlar , vs vs ..

bugun haberim oldu , girdim gezeledim , biz bayanlarin pek bi hosuna gidecek bi site olduguna kanaat getirdim :)

" kadinlar erkekler icin giyinmez , kadinlar diger kadinlar icin giyinir " sozu size ne kadar dogru geliyor bilmiyorum ama baska arkadaslarin neler giydiklerini gormek benim hosuma gitti sahsen . bilhassa turkiye modasini pek takip edemedigimiz icin, hele de bikac yil da gidememissek, istanbul havalimanina iner inmez icimizi kaplayan o ezik ve modayi pek bi kacirmis olmaktan kaynaklanan sinir bozucu hissi altetmek icin birebir .

neden ? cunku bakiyorsunuz, insanlar neler giyiyormus turkiye'de ogreniyorsunuz . boylelikle modasi kacmis sivri burunlu pabuclarla gidip bi dolu yuvarlak burunlu pabuc giymis hanimin istihzali bakislariyla ezilmiyorsunuz :P turkiye buyuk gozluklerle yikilirken, siz incecik minty gozlukler takip rezil olmuyorsunuz felan . (tamam biraz abarttim kabul ediyorum)

"amaaaaaaan moda da neymis, kim takar" da diyor olabilirsiniz .. olsun yine de bi bayan olarak eglenceli diil mi sahsen kim ne giymis ne takmis , yakismis , yakismamis incelemek :)) sizi bilmiyorum, ben cocuklugumdan beri pek severim bu giyim kusam olayini :)

girmek isteyen arkadaslar icin adresi de vereyim :

keyifli gezintiler :))

11 comments:

Serra said...

$uan siteyi incelemekLe me$guLum. hehe ;p guseL bi$ie benzio!

~Serra

p.S. Sumeyra abLacim juLi`yLe bizi de tani$tir yaa, ba$LiaLim mor doLap`a kiyafet aSmaya. :)))

SHOPKOLIK said...

Sumeyracim - Cok naziksin MorDolaba blogunda yer vermekle. Cok tesekkur ederim.Insallah ugurlu gelir ve trafik artar sayende.

Serra - Tanismadan oncede uye olup hemen kiyafet asmaya baslarsan beni cok sevindirirsin! :D

Sevgiler

Anonymous said...

Merhaba,

aaaaa inceliyorum şimdi. Süpper keyifli ... Canım benim çook teşekkürler tavsiye için... Sen söylersin göz atmazmıyız...

sevgiler...

Goksu said...

Vay canina...boyle bir sayfa olacagi hic aklima gelmemisti...Geiyim konusunda pek iyi oldugum soylenemez , hep rahat kiyafet uzerine calistigim icin , benim fotograflarim pijamali olurdu:)

Tatli Hatiralar said...

Serracim, senin blogun baya yogun musteri cekiyor (okuyucu kitlen kalabalik manasina) , esasen sen bahsetsen mordolaptan daha bi super olacak ;)) cicilerini de koyarsan zevkle bakariz yani ;)) operim :)

Tatli Hatiralar said...

Ric'ederim Julidecim, zevkle :)) cokhos bi site hazirlamissiniz, esim bile bi bilgisayarci olarak dikkatle inceledi "way canina , Julide hanim mi yapmis tum siteyi?" diye takdir etti :)) eger sen hazirliyosan sana soracagim cok sorular olacak hocam, beni bi ogrenci olarak yaniniza alip egitebilir misiniz :)) blogumub iraz renklendireyim diyorum ve fekat nasil settircem hic bilmiyorum da yani o bakimdan ;) :)))
kocaman opuldun seker :) Afet teyzeye gecmis olsun tekrardan ..

Tatli Hatiralar said...

Zerrincim , bu hanimlararasi dayanisma ve iletisim herzaman gozlerimi yasartmistir :) walle o kadar memnunum ki dunyaya kadin olarak geldigime ;))

Tatli Hatiralar said...

Nalancim goruyorsun her bir insan bi dunya .. ne fikirler cikiyor :))

sen sporcu bi kisiliksin, bittabi rahat olacaksin :)) gerci picamali resmine rastlamadim hic blogda ama ;) :P ehi :)

Anonymous said...

reklamin iyisi kotusu olmaz! .. reklam edin julideyi :))))) saka bir yana bu tur guzel calismalara imza atan herkesi gonulden kucakliyorum... yolunuz acik olsun arkadaslar...

sumeyracim gecmis olsun sekerim aman dikkat et parmaklarina yoksa o pirlantalar nereye takilacak :P
sevgiler saygilar

nazli

Serra said...

ne demek sumeyra abLacim, tabii ki! Adam gibi bo$ vakit buLdugum bi zaman ekLicem in$aLLah. Katkimiz oLursa ne mutLu bize.. ;)

~Serra

MorDolap said...

hadi kizlar hadi hadi. nerdesiniz? uye olan yok valla. :)