Tuesday, April 3, 2007

misafirin olim gelim erzurum ;)

gurbanin olim erzurum...

hadi bu kiyagimi da unutmayin erzurumlular :)))

ha dadas ha !!
(bi dahaki bayrama getirelim bu sarkiyi, kipirikmis ;))




bu da erzurum'un pek bi meshur "erzurum daglari kar ile boran" i .. :)



ben hep duyardim ismini bu sarkinin ,arasira canim babacigim da bu ilk misrasindan sooyle bi giris yapardi sanki tumunu soyleyecekmis gibi .. ama o kadarda kalirdi .. baya icli bi sarkiymis ..ilk kez dinledim tamamini ..

13 comments:

Anonymous said...

yas 6 yada 7 baleye gidiyorum ve resitale cikacaiz son bir hafta bende basrol oynayacagim ama malesef annemin erzurumlu ve cay hastasi bir arkasi yuzunden bir bardak cay dokulmustu ayagima vede 3. derece yanmistim:( dr lar belki cay sekerli olsaydi bu kadar yanmaz demislerdi malum erzurumlular kiklama ictikleri icin cayi.... psikolojimi ne kadar etkiledi bilemem ama ben hic haz etmezdim erzulumlulardan amaaaa... kulaklari cinlasin basta funda ve buradaki arkadaslar... iyiki tanimisim sizi:) nitekim hepiniz yurdumun butun insanlari gibi icten dost canlisi vede neseli insanlarsiniz... sizleride seviyorum artik ;)

ps: kahretsin yine ilk post benim :))))))
nazli

Anonymous said...

Var ya soyliyecek soz bulamiyorum
acaib duygulandim ,simdi ben aglicamm yaaaa
ama ozlemime diil(o bi tarafa tabii)yaptigin guzellige solenecek soz yok ona duygulandim benn...
canimsin yaaa
opuyom seni coook coookkk
tanks
sumeyra

Anonymous said...

:P Nazli ,kiklama diil o kitlama.

emine

Anonymous said...

uzuldum erzurumlularla olan ilk anina ,biraz uzucu olmus senin icin ve simdi anladim bizden niye bu kadar uzak kaldigina diger ayagini da biz yakariz diye heralde
yok yakmayiz sen korkma gel yakinimiza
ve funda hanimada tesekkurler
sendeki antipatiyi sempatiye cevirdigi icin
umarim bu konuda bizde basarili oluruz funda hanim kadar
senide optum nazli
sumeyra

Anonymous said...

onu bile dogru yazmak istemedim emine :P sumeyracim bende seni operim ;)

nazli

Tatli Hatiralar said...

canim beniiiim .. cok aci bi hatiraymis seninkisi de be guzelim :(

biz de seni seviyoruz nazli :)) hatta o kadar ki o gun kacirdigin resitali bugun sergilesen bizlere seyretmeye razi ve haziriz :))

benim enistecigim de kulaklari cinlasin kitlama icerdi cayi , erzurumlulardan ozenmis ama her yudumda bi kup seker seklinde :P tamamen kendisine ozgu bi stil :)

Tatli Hatiralar said...

:)))

ric ederim sumeyraciim :) begendigine cok sevindim :) ben de bu raddede guzel bi sarkinin nasil olup da yillarca gozlerimizden kactigina hayret ettim :)

yalniz esas sarkiyi atlamisim !! kendi kendimi esefle kinadim , onu da bilahere yayinliycam ins :

Sari Gelin ...

ya hayret nasil unutmusum ben onu , esas o yani "erzurum carsiiii pazaaaaar .... leylim ammaaaan amaaaaan .. icinde bir kiz gezeeeeeeer .. oy nenen olsun ... sariiiii geliiiiin amaaaaaan"

Anonymous said...

Merhaba canım hemşerim,tabi herkese kendi memleketi hoş gelir.Bizim için varsa yoksa İzmir biliyosun.Geçen sabah bloğunda ağladıktan sonra aşka gelip bide şiir karalamıştım.Etkinlik de varmış ,o şiirle katıldım.Bekliyorum bana,sevgiler,İzmir kokulu öpücükler...

Goksu said...

Erzumlu bir musterim vardi...Odemelerini hep gec yapardi ve bir cok da sepebi olurdu.En cok da cok kar yagdi bacim, burda hayatta kalmaya calisiyoruz derdi.Yalan da degilmis valla fotograflara bakinca...

Tatli Hatiralar said...

merhaba denizcim, siirini okudum cok guzel cok duyguluydu ellerine saglik ..

Tatli Hatiralar said...

o tip musterilerden her memlekette cikiyor Nalancim, ben izmir'deyken bu nev musterimize bi isim takmistik "yuksek tansiyonlu kizgin konyali".. o da konyaliydi anlayacagin :)

Goksu said...

Huhuuu , nerdesin?easter nedeniyke uzun tatil halleri mi?

Tatli Hatiralar said...

evet nalancim yaa :) easter nedeniyle geziyoruz, alisveris felan :) tatil olunca malum :P bugun yazicam ins :) operim ;)