Monday, April 2, 2007

bugun 2 nisan .. 1 nisani kacirdik :P

koskoca 1 nisan gecti , tek kisiye bile 1 nisan sakasi yapmak aklima gelmedi ..

demek ki yaslaniyorum :{

amaaaaann .. neyse ney ... Emel Sayin , Cindy Crawford bile yaslandi .. tabii ki sira bize de gelecekti ..

ben tabii pirlanta telasesinden gunun annam ve onemini tamamen unutmusum :P peki aldim mi pirlanta ? bu da emine'cigimin sorusuna cevap olmus olsun .. almadim ! neden almadim ? cunku minik taslilari sabah amerikalilar yagma etmisler , biz malum cleveland semalarinda oldugumuzdan mutevellit pazar gunu , ancak ogleden sonra gidebildik jcpenney'e , sonraciiiima , buyuk taslar kalmis , onlar da buyuk rakamlarda idiler , ben de almadim , o ne oyle , bi dunya parami parliyo diye bi tasa mi yatircam, yok artik daha neler ?!! benim istedigim, taslari ufak ama kendisi soooyle bulent ersoyunkiler kadar buyuk gosterisli bi yuzuk idi . o nev yuzuklerden sadece bi tane kalmisti , o da benim butcemi asiyodu, ona verecegim parayla turkiye'de 4 tane yuzuk alirim , hem de dev gibi dev gibi .. hem turkiye'de modeller daha guzel !! simdi zannimca oyle yapicam ..

yasasin canim turkiye'min canim kuyumculari , nerde burda oyle sizdeki gibi super janjanli designer modeller !!! (insaallah bu yaziyi bi kuyumcu felan okur da belki bi guzellik dusunur :P)

efenim .. hava guzel .. malum ben evde oturmuyorum .. ama yine de sizleri unutmadim , cok sahane cok bomba gibi bi parca buldum, youtube'dan .. (aslinda 2-3 hafta once bulmustum ama ancak havalar guzellesti) ben onu aynen bugunku gibi cicekli bocekli bi bahar havasi icin sakliyodum, extradan keyif katsin keyfimize diye :)))

canlarim benim :) hadi dinleyin bakalim :) dinleyin ve izmir'e gitsin gelsin hayalleriniz ... iciniz erisin ... aaah ahh, keske biz de izmirli olsaydik deyin :P :)) ee iste parayla diil bazi seyler :P :))


Kordon boyu faytonlaaaaaaaaaaaaaar !!! Aklimdan hic cikmadiniz kiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!
aaaaaaaaaaaaaaahhhhh ... Izmir ozledim seniiiii !!!! Gozumde tutuyorsuuuuuuuuuuuun !!!





yaaaa hakketten de gozumde tutuyorsun , canim izmirim benim !!! ay aglayivercem simdi !!! postu koydum, sonra bi dinleyim parcayi dedim .. icimin yaglari eridi :((

var mi izmirim gibisi .... :,{{

22 comments:

Anonymous said...

izmir geldi aklima evet ama hic te icim erimedi :)))))))))))
ahhhh ahhhh canimmmm istanbul...
nazli

Tatli Hatiralar said...

:P

hadi canim sen de :P

kedi erisemedigi cigere mindar dermis ..

sayin kadikoylum, Faika teyze sana gelmek istiyor , bugun yine mevzun gecti , bi daa hatirlat evladim dedi :D gelcez biz sana gelcez :))

Anonymous said...

Varmi Erzurum gibisi((: (heh heh)
Izmir guzeli,
bu hasretle yaza kadar bekleyemedin tabi kendini you tubeden buldugun parcalarla avutmaya basladin, durumun cok vahim gozukuyor bilemiyorum yani biraz daha sabir diyorum.beende bir Erzurum clibi bulayim bari(((:
sumeyra
sumeyra

Tatli Hatiralar said...

arattir bakalim sumeyracim, varmis mi youtube'da erzurum daglari kar ile boran diye :P :)))) guzelim siz kendiniz klipsiniz zati, biz bi erzurum yasiyoruz burda sayenizde :)) kendimizi yari erzurumda hissediyoruz, bu sene erzurum turizmini patlatcaz goreceksiniz, cunku artik ciddi merak oldu nasil bi yermis bu erzurum diye :) tum erzurumlu canim arkadaslarimi kocaman opuyorum :)

Anonymous said...

Daha dur yakinda futbool takimi kuracaak kadar Erzurm'lu olucaz
abartmaya gerek yok anca okadar.

Bekleriz guzelim biz cok misafirperver bir halkizdir ,cok memnun ederiz siz yeterki gelin ne mantilar ne borekler ne keteler gorecek bu mideler
sumeyra

Anonymous said...

beyzanur

Anonymous said...

6

nida said...

CANIM SUMEYRA
DAYANAMADIM ESIMDE YOK YANIMDA, BIZ IZMIRLI OLARAK BIR DINLEDIM BIR DINLEDIM KI YASLARI KOYUVERDIM... GURBETLIK ZOR BE GUZELIM. HELE HELE IZMIRLI OLUNCA.. RABBIM CUMLEMIZE EN KISA ZAMANDA KAVUSMAYI NASIP ETSIN... SIMDI ESIME YOLLICAM LINKINI, BIRDE O AGLASIN
COK OPTUM SENI HARIKA BIR PARCAYMIS GERCEKTEN
SEVGILERIMLE
NIDA

NESRIN said...

bacilar gurbetin izmirlisi erzurumlusumu olur.Bende ah de malatya deyip donuyom nolcek simdi.Buralarda biz bir memleketliyiz oda TURKIYE.Bu arada benim cepin yeni melodisini soyleyeyimde o zaman aglayin siz.Turkiyem yarim benim Turkiyem canim benim Turkiyem kanim benim sevdalimsin TURKIYEM.

Tatli Hatiralar said...

evet columbus'ta bi erzurumlular takim kurabilir zaten bi de bursalilar :) hakkiniz :) biz izmirliler de coktuk bi zaman , ve fekat dagildik gittik iste :(

Tatli Hatiralar said...

canim nidacim , aglama be guzelim , gitcez iste yazin izmire :) kokorec yiycez seninle :) gezcez alsancak'ta kemeraltinda :) buluscaz kizlarla , kalamar bile yeriz inciraltinda istersek, kim tutar bizi demi :) az kaldi seker :) sakin aglama :) operim ben seni :)

Tatli Hatiralar said...

walla nesrin aklima da gelmedi degil, erzurum istanbul derken, simdi benim malatyali bacimdan da ses gelir dedim ki baktim sen yazmissin :))

yalniz malatyalisin ya, basbakan diyari tabii, tum memleketi kucaklayim dedin di mi :))) hani belki bigun basbakan olurum diye yatirim yapiyosun gibi geldi seker :)) Tansu ciller'den sonra ikinci bayan basbakanimiz :)

ama yakisir :))) ssshhh ;)

tek ayni kiyafetleri giymeyelim de yine :P sen baska yerlerden alisveris edersin artikin :P :P hayir benim icin dert diil sen rezil olursun, beni kim takacak, sen basbakansin, seni haber yaparlar gasteler artik :P :P

Anonymous said...

Şu an saat sabahın 7' si ve ben salya sümük ağlıyorummmm:((( Kızlar bile uyandı sesime,düşün ki nasıl paralamışım kendimi!Ahhh İzmirimm canım İzmirim,nasıl özledim nasıl ,inan videonun hepsini izleyemedim,içim acıdı.İlk uçakla gidiyorum vallahi tutumayınnn beniiiiiiiiii!
Sana da tşkler canım,görsün cümle alem İzmir'imizin güzelliklerini,var mı İzmir gibisiiiiii!İzmir kokulu öpücükler ,hala kar serpiştiren Kayseri sabahından:)))

Anonymous said...

Amanin Nazli Abla, ben de sana katilacagim. Ben Istanbul'u severim...Ve de mumkunse kedi-ciger mevzusuna girmeyelim...

Istanbul'la ilgili tatli bir hatira anlatayim...Bu yaz, buyuk bir hevesle Ankara'dan Istanbul'a gittigimizde sali gununu iple cekiyordum. Malum sali pazarina gitmeden buralara donmek olmaz. Megerse o sali gunu pazar kapatilmis :(( Ben cok uzulmustum, esim uzulmemisti...

Anonymous said...

Bugün 3 nisan, yazıları okurken kopup gittik bir yerlere.. "Erzurum dağları kar ile borandan" , "Erzurum çarşı pazazara mı inmedik"... İstanbuldan bahsedilirken Yahya Kemali mi hatırlamadık. Malum vakti zamanında milletvekili olarak "...her sengine yepare Acem mülkü fedadır..." dediği İstanbuldan Ankaraya gelip giden Yahya Kemale soruyorlar. "Ankara'nın en çok nesini beğeniyorsun?"diye. "Hafta sonlarında, meclis tatile girdiğinde İstanbula gidişini" deyiveriyor. Ama Ankara şimdi o Ankara değil...İzmir bir başka... hani yiğidi öldür hakkını ver demişler...İzmir bir başka...Sümeyraların özlemlerine biz de katılıyoruz karınca kararınca. Birgün belki Columbusumuz için de bir şarki yazan ve özlemlerini dile getirenler olur bekliyoruz....... River side, Dublin, Upper Arlington, Grandview Heights, Sharon Woods, Antrim park...you know the others.

Anonymous said...

ayyyy ilahi siz izmirliler emi :)) yedi ceddin yedisinide kendine asik eden yedi tepeli sairler sehri asiklar sehri savaslar sehri tarihin sehri her yani ayri heyecan dolu sevdigim sehir IZMIR ........???? hadi canimmm sendeeee gittik gorduk izmiri 1 kordon 1 kizlaragasi 1 karsiyaka 1 incirlati eeee? bitti :)))faika teyze bile diyorki; evladim sen benim torunuma zeynebe cok benziyorsun neyse ben aslen izmirliyim ama istanbullu olmak baska :)))))cok seviyorum ben istanbulu...
bende cok seviyorum...
elllbettt bir gunnnn kavusacagizzzzzz bu boyle yarimmmmm kalmayacakkkkkkk....

nazli

Anonymous said...

caglacim anlatmak olmaz dimi "istanbul yasanir".... operim yanaklarindan ;)

nazli

Tatli Hatiralar said...

Denizcim , ay kusura bakma yaaa , aama inan benim de gozlerim dolu dolu oluyor her dinledigimde .. bu sarki benim izmir'den ayrildim ayrilali en icimi burkan sarkidir .. sadece izmir degil , annem babam, kardeslerim, esim dostum cocuklugum gencligim hepsi icindedir bu sarkinin .. bilen bilir, izmiri sevmek bi baska beladir basa .. dunyanin neresine gidersen git, en guzel en gosterisli yerlere dahi git, bi kemeraltini, bi karaburunu bi cesmeyi illa ozlersin .. illa !! ve bu ozlem hep icini acitir insanin :) sonra sen kayseride ben amerika'da iste boyle aaaaah ceker durursun icten icten ..

Tatli Hatiralar said...

caglacim, mumkun diil malesef girmis bulunduk kedi ciger mevzusuna bi kere :P

ayriciyetten istanbul'da sali pazarini kapatmislar demek ! oysakine izmir'in Perpa'si ve Bospa'si asla ve asla kapanmaz !! cunku neden ? istikrarlidir izmir :) Istanbul bu yuzden zor iste, yanar doner bi sehir, kozmopolit, sagi solu belli diil :P

Tatli Hatiralar said...

ay hakketten anonymouscum yaaa :) ben de amerikanin en cok izmir'e donuslerini seviyorum :))) o ucaga binerken duydugum heyecan ve sevinc :))) neyse biletlerimiz hazir, Rabbim hayirlisiylan kavusmayi nasib etsin :) amin :)

ayriciyetten ben de yigidi oldur hakkini ver yapayim : columbus'umu da cok seviyorum . o artik amerika'daki izmirim oldu benim . gerci denizi yok ama :P yasaya yasaya alismisim, columbus icinde heryer sanki izmir, ama columbus'tan cikar cikmaz tekrar amerika oluyor heryer bi anda . yoksa artik alistim iyice columbus'a hic amerika gibi gelmiyor ne yalan soyliim :)

hem canim arkadaslarim da var bi dolu ;) di mi guzeller :) bi yeri guzel yapan zaten sevdiklerin degil mi :)

opuyorum herkesi bilvesile :)

Tatli Hatiralar said...

ya Faika teyze de cok fena satmis bizi :((

bi kere sunu soyleyeyim nazlicim , "1 kordon 1 kizlaragasi 1 karsiyaka 1 incirlati" arti bunlara ilaveten asansor, teleferik, guzelyali, hatay, guzelbahce, seferihisar, cesme, cesmealti, sifne, ildiri, karaburun, mordogan , buca, vs vs de vardir .. ve bunlarin herbirisi de bizim canimizdir cigerimizdir ..

siz yedi tepeyseniz biz 17 tepeyiz !! niye izmirliler incecik saniyorsun :P (tabi ben biraz incecik degilim ama napiim, ben dumduz columbus ovasinda yasiyorum) izmir tepelerini in cik yuru yuru yuru, sonracigima dal gibi dalyan gibi olyorlar, bunu da bilimsel bi gercek olarak verify edelim yani :P :P

iste o kadar !!

Tatli Hatiralar said...

son olarak Caglacim Nazlicim, anlatmakla olmaz tabii :) yasiyciiiz bakalim istanbul'u :) kacariniz yok, bu yaz ordayim ins, niyetim var bi gorcem bakalim neymis bu istanbul, neymis bu Kadikoy diye bi ogrencem :) sali pazarina goturmezseniz o zaman donusum muhtesem olacak iste !! :P