Thursday, April 24, 2008

karpuz kabuklari ...


buralara baharin dolayisiyla da yazin gelmekte oldugunun bir numarali gostergesidir "
"karpuz" ...

meyve sebze genelde ordan burdan ithal oldugundan, genelde guney yarimkurenin caaanim karpuzlari boyle nisan basinda felan tezgahlarda yerini alir . koca koca karpuzlari gayet makul fiyatlara alip afiyetle yemeye, turkiye gorusmelerinde de esinize dostunuza hava atmaya baslarsiniz "caniiiiim siz daha baslamadiniz mi karpuz yemeye?" :P :P bir karpuzseverseniz, durum boyledir, nisandan itibaren artik mutluluk icin kisa bir yoldur, bir dilim karpuz :)

onceki gun 23 nisandi, malum :) cocuklari toplayip dolustuk arabalara :) cok guzel cok eglenceli bi piknik yaptik , sarkilar soyledik, oyunlar oynadik, yarismalar yaptik, cukulatalar sekerler savurduk havalara sonra onlari yerlerden kapistik , diycem ama biz kapismadik tabii, cocuklar kapisti, simdi koca koca insanlar yerden cukulata kapistigimiz sanilmasin, biz cocuklar icin oyle bi eglence olsun diye hani :P eve geldigimizde uzerimden tir gecmis gibiydi, ama degdi ne yalan soyliim :) aksam cay demlenirken kanepede sizmissam da cocuklarin uzuuuuuun soguk kisin ardindan o yuzlerinde ciceklenen mutluluklarini gormek icin bi daha bi daha bile yapilir :)

orda karpuz sezonunu da actik da, ayiptir soylemesi ;) kabuklarini sakladim, havalar az daha isinsin, gole atip deniz (pardon gol) sezonunu da aciciiz :)

dermisiiiim, sizleri gerermisim :) yok canim yapar miyiz oyle seyler, burda turk insanini en nezih en guzel sekilde temsil etmeye calisiyoruz, asla atmiyoruz karpuz kabuklari felan, iciniz rahat etsin :)) guzeeeeelce topladik dokup sactigimiz ne varsa, cocuklarla clean-up operasyonu yaptik, tertemiz biraktik masalari ve civari ;))

neyse, bu kucuk bi piknikti sadece , 23 nisani oyle bos bos gecirmeyelim diyerekten .. asil "official" kutlama ise 27 nisan pazar gunu olacak, TASNO'nun duzenledigi bir organizasyon ile .

Orada da sarkilar soyleyecek bizim bidiklar , epeydir provalarini yapiyoruz . bar bar bagirmaktan seslerim kisildi :P enerji kupu kipiriklar, iki dakka uslu uslu prova yapmiyorlar ki ! oraya buraya dagilan, oturan kalkan, kosan ziplayan, yanindaki ile konusan, kavga eden, gulusen, hatta makyaj yapan bile var :P gecen provada bizim Rana hanim almis eline rujunu kendininkileri boyadigi yetmiyor gibi korodaki kizlarin da dudaklarini boyayiveriyordu :P arka siradaki erkek cocuklar sandalyelerin ustunde kosusturuyor, onde kizlar makyaj yapiyor, evet , biraz disiplin sorunsalim vardi itiraf etmek gerekirse . sonraciima ben de Allah ne verdiyse bagirmisim soyle bi guzel, karsilikli bagrisa bagrisa oylece yaptik provamizi :) cok sukur ogrendiler de sarkilarini, keyfim yerinde simdi :)

aktiviteler birbiri ardina ..
sonra da anneler gunu gelecek hayirlisiyla .

ki ben asil onu dort gozle bekliyorum ;)

9 comments:

NiNo said...

nice mutlu yillara canim
ebedi mutluluk sizlerle olsun ins
fatmacima selam solede bide op benim icin :) bekliyoruz onu artik gelsin birazcik tatile :D
bu karpuzlarada baliklama dalasim geldi :D

NESRIN said...

2 mayisi bende dortgozle bekliyorum.

NESRIN said...

2 degil yine yalnis oldu 3 u 3u

Goksu said...

Valla fotograflardan hatirladigim kadariyla cok agir bir kis gecirdiniz ama sonunda bahar gelmis cok sukur...

Aaa kisin sonu bahardir diye bir turku vardir onu hatirlatti.

Karpuz bize dahi gelmedi, cok kisknadim.Karpuza bayilirim bu arada , benim icinde bol bol tuket.Cocuklara da kocaman saril , op , bayramlari kutlu olsun:)

Tatli Hatiralar said...

soylerim tabii :) bi saate kadar orda olucam ins :) 6:30 da masa basinda olucez, kulaklarini itinayla cinlaticam ninocum :)

Tatli Hatiralar said...

Nesrin Bacim sende cdler varsa getir ;) ben bu sene muzik acisindan cok parlak degilim, Ozlem de dogum yaparsa 3 mayis'tan once .. neyse canim aliriz yine de onun cdlerini :) kocaman opuyorum seni :)

Tatli Hatiralar said...

Ay Nalan sorma yaaaaa .. kis pek uzun bek basikti. kapali havada ruhumuz darlanmis .. simdi gunesli havalar, pofidik beyaz bulutlar, masmavi gokyuzu, piril piril parlayan gol ... nasil bir sevinc veriyor anlatamam :)) mutluyum mutlusun mutluyuz :)))))

Anonymous said...

Artik ben de anneler gununu bekliyorum...Ne ilginc :))

Bidiklari cok cok opuyorum. Onlari sarki soylerken gormek icin neler vermezdim...

Tatli Hatiralar said...

Canimin ici Caglacim, Zehra telefonunu acmiyor . basina bi is mi geldi bu kizcagizin telefonunun acep ? ondan senin adresini alacaktik, alamiyoruz !! ya ver kardesim su adresini artik,azimliyiz gondercez hediyeni, bak dunya aleme anons ettim !! esim de habire hatirlatip duruyor, adresi al da artik gonderelim diye !! ye boyle yapiyorsun , illa vermek icin california'lara mi gelelim??

kocamaaaaaaaaaan opuyorum seni ve dunyalar guzeli minik bidikimi :)